Kā pastāstīja kafejnīcas bārmene Lita Dreimane un bārmenes palīdze Ineta Kalniete, visvairāk apmeklētāju pulcējas pusdienas laikā. “Tā vien šķiet, ka daudzi cēsnieki nemaz nezina, ka jau strādājam,” viņas sacīja. “Te piedāvā siltus ēdienus, picas, bulciņas, hamburgerus. Audzēkņi visvairāk ēd frī kartupeļus, picas un hamburgerus. Ir apmeklētāji, kuri iedzer tikai tasīti kafijas un apēd kūku. Vairāki apmeklētāji vakaros paēd arī siltos ēdienus, citi bērniem nopērk saldējumu. Atnācis kāds vīrietis, pensionārs, lūdzis nedaudz alkohola. Bijis neizpratnē, kāpēc nepārdod, jo viņam jau 18 gadu sen kā esot.”
Sazinājos ar firmas “Beatus” vadītāju Uldi Kvantu, kāpēc nepārdod alkoholu, ja Cēsu domes lēmums par tā pārdošanas atļauju bija pozitīvs. Alus glāzi iedzert pēc sporta mačiem pieaugušie vēlas labprāt, taču pagaidām vēl šādas iespējas nav. Licenci alkohola pārdošanai uzņēmējam Rīgā vēl neizsniedz.
Komentāri