Naktī no sestdienas uz svētdienu “Latfood” ražotnē Ādažos izcēlies ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja uzņēmuma “Latfood” pārstāve Maija Dulle.
Ugunsnelaime izcēlusies vienā no uzņēmuma “Latfood” notekūdeņu priekšattīrīšanas telpām. Aptuveni pusotras stundas laikā ugunsnelaime tika novērsta, pateicoties operatīvai uzņēmuma darbinieku un ugunsdzēsēju sadarbībai.
Kompānijas vadība informē, ka plašāka informācija par notikušo tiks sniegta pēc ugunsnelaimes iemeslu izmeklēšanas.
Kā ziņots, 2005.gada martā “Latfood” ražotnē Ādažos notika ugunsgrēks, kura dēļ līdz pat 2006.gada nogalei ražošana tika pārcelta uz “Chips Ab” grupas uzņēmumiem Somijā un Zviedrijā. Šajā laikā Latvijā uzņēmumu atjaunoja, izmantojot apdrošināšanas kompensācijas un kredītresursus.
“Latfood” dibināts 1993.gadā.
Uzņēmuma specializācija ir kartupeļu čipsu un sāļo uzkodu ražošana. Uzņēmuma produkcija Latvijā galvenokārt tiek realizēta ar preču zīmi “Ādažu čipsi”.
“Latfood” īpašnieks ir Somijas uzņēmums “Chips Apb”, kas darbojas Somijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Dānijā, Baltijas valstīs un Krievijā.
Komentāri