Šefpavārs Gatis Pētersons un laikraksts „Druva” ik mēnesi aicinās kādu mūspusē pazīstamu cilvēku uz kopīgu maltītes gatavošanu. Šoreiz aicinājām Cēsu rajona tiesas tiesnesi Līgu Karlsoni, visi devāmies uz Dzērbenes pagasta viesu māju „Andrēni”, kur mājīgā gaisotnē varēja rosīties pa virtuvi un sekot šefpavāranorādījumiem. „Tā kā pie viesu mājas ir dīķis, kurā aug karpas, mēģināsim kaut ko no tā arī celt galdā,” sacīja G. Pētersons, atklājot šīs reizes ēdienkarti. „Gatavosim karpu un kabacī pildītu kartupeļu – selerijas biezeni, to pasniegsim ar poļu mērci. Bet saldajā ēdienā būs mājās viegli pagatavojams saldējums ar zemeņu mērci un lazdu riekstiem šokolādē,” sacīja šefpavārs un tiesnesei deva pirmos norādījumus – jāmizo kartupeļi, selerija un burkāns. Visu rakstu variet lasīt 16. septembra “Druvā”. Liene Lote Grizāne
Komentāri