Otrdiena, 25. jūnijs
Vārda dienas: Milija, Maiga

Citi

Tautas balss

Pasaki, kas ir tavs draugs…

10:01
25.06.2024
11
Politikas vērotājs raksta:

“Kā gan Krievijas sabiedrība var nejusties pazemota, ja viņu valsts līderim jāslēdz vienošanās ar visu citu pasaules valstu ignorēto un nosodīto Ziemeļkoreju? Tas taču ir kauns, ka par sabiedroto jāizvēlas kas tāds!” pauda politikas vērotājs.

Vai tiešām ietaupīja

10:01
25.06.2024
11
Zaubēniete raksta:

“Zaubē vairs nav pagasta pārvaldes. Nezinu, cik daudz paš­valdība ietaupīja, bet cilvēkiem gan tagad grūtāk. Nav speciālista, kas var pastāstīt par visiem jautājumiem pagastā, par katru jāiet pie cita darbinieka. Kad bija pārvalde, bija tā kā drošāk, zināji, ka ir, uz kuru paļauties, arī kam prasīt atbildību,” pastāstīja zaubēniete.

Arī deputātu darbs jākontrolē

10:00
25.06.2024
16
Lasītājs K. raksta:

“Beidzot taču atlaista Rēzeknes dome! Līdz šim izskatījās tā, ka pašvaldībā var darīt visu, kas ienāk prātā, un neviens nevar iejaukties. Kaut vēlēta, arī vietējā vara ir jākontrolē. Ja paši vēlētāji to nespēj, tad taču jābūt kādai institūcijai, kas var pieņemt lēmumus, ja redzams, ka iets pavisam aplams ceļš,” viedokli izteica lasītājs K.

Īres cenas nesamaksājamas

10:00
25.06.2024
25
Lasītāja V. raksta:

“Kā lai Cēsīs izdzīvo vienkārša ģimene, kas nevar atļauties nopirkt sev mājokli, ja par īri mēnesī jāmaksā 300 eiro! Un vēl ir komunālie maksājumi. Kaut alga tūkstotis mēnesī, nodokļi taču nāk nost, kad samaksā par dzīvokli, kas paliek bērniem un pašiem pelnītājiem? Tad nav brīnums, ka cilvēki izvēlas atgriezties darbā un dzīvē ārzemēs. Būtu taču […]

Pilsēta skaistos ziedos

09:59
25.06.2024
16
Cēsniece raksta:

“Aizvien priecājos par Cēsu sakoptajiem parkiem un puķu dobēm. Tagad gan gandrīz visās pilsētās, pagastu centros ir skaisti apstādījumi, tomēr, manuprāt, pie mums tie ir visskaistākie. Sader ar pilsētas kopējo skatu. Un, staigājot pa Cēsīm, redzu, cik rūpīgi strādā dārznieces, katra vieta ir aprūpēta, arī krūmi apgriezti,” redzējumā dalījās cēsniece.

Sludinājumi